Volvo Bilservice Lund

Söker du efter bilservice för din Volvo i Lund? Vi på BM Service är ett Volvo närservice center.  Detta innebär att vi utför alla arbeten som Volvo erbjuder i sitt utbud och att vi endast använder originaldelar för Volvo och Renault. Hos oss kan du få hjälp med såväl service som de flesta garantiarbeten. 

 

En auktoriserad Volvoverkstad är den enda verkstad som  kan erbjuda dig den unika kombinationen av Volvo Originaldelar, Volvometoder och tekniker som är specialutbildade i Volvo, av Volvo. Denna kombination kallar vi Volvo Originalservice. På så vis förblir din Volvo en Volvo även i fortsättningen.

Du har även möjlighet att betala med volvokortet hos oss. Volvokortet är Sveriges största bilägarkort och har sedan 1984 gjort ägandet av bil både enklare, billigare och roligare för över en miljon svenskar. Namnet ska du inte ta på för stort allvar, då  Volvokortet faktiskt även gäller för alla bilmärken.

 

VI ERBJUDER DIN VOLVO FRIA UPPDATERINGAR

På Volvo förbättras ständigt mjukvaran i bilarna. Därför ingår uppdateringen till den senaste mjukvaran i Volvo Service 2.0. Exempel på funktioner eller system som kan optimeras genom senaste mjukvarustatus är klimatanläggningen, motorn, växlarna och förarinformationen.

Du får även en personlig servicetekniker med oss genom Volvo Service 2.0, som är specialutbildad på just Volvo. Den personliga serviceteknikern är specialutbildad på Volvo, vet allt om din bil och kan svara på dina frågor. Via din Personliga Servicetekniker kan du dessutom boka service eller beställa andra tjänster.

När du gör Volvo Originalservice fortsätter din Volvo Assistans att gälla ett år utan extra kostnad, till dess att din bil är tio år.

På BM Service vet vi hur viktigt din bil är för dig, och därför ska du inte stå utan. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan Volvo under tiden, till ett förmånligt pris. Boka via din Personliga Servicetekniker samtidigt som du bokar Volvo Originalservice.

Varmt välkommen till oss på BM Service.