Volvo Bilservice Skåne

Söker du efter bilservice för din Volvo i Skåne? Varmt välkommen till BM Service. Vi på BM Service är ett Volvo närservice center. Detta innebär att vi utför alla arbeten som Volvo erbjuder i sitt utbud och att vi endast använder originaldelar för Volvo och Renault. Hos oss kan du få hjälp med det du behöver. Det kan gälla service, garantiarbeten eller annat- vi finns här oavsett! 

En auktoriserad Volvoverkstad är den enda verkstad som  kan erbjuda dig kombinationen av Volvo Originaldelar, Volvometoder och tekniker som är specialutbildade i Volvo, av just Volvo. Denna kombination kallar vi Volvo Originalservice. På detta sätt säkerställer vi att din Volvo förblir just en Volvo även i fortsättningen. Detta är viktigt ur både säkerhet såväl som kvalitetsperspektiv. Dessutom utför vi alltid arbetet rationellt, professionellt och effektivt av en tekniker som känner din bil bättre än någon annan.

Vi har även gjort det enkelt för dig genom att du kan betala med volvokortet hos oss. Volvokortet är Sveriges största bilägarkort och har sedan 1984 gjort ägandet av bil både enklare, billigare och roligare för över en miljon svenskar. Även fast man kan tro annat på namnet, gäller Volvokortet faktiskt även för alla andra bilmärken också.

 

VI ERBJUDER DIN VOLVO FRIA UPPDATERINGAR

På Volvo förbättras ständigt mjukvaran i bilarna. Därför ingår uppdateringen till den senaste mjukvaran i Volvo Service 2.0. Med hjälp av uppdateringen optimeras olika funktioner och system. Exempel på vad som uppdateras är exempelvis klimatanläggningen, motorn, växlarna och förarinformationen.

Du får även en personlig servicetekniker med oss genom Volvo Service 2.0, som är specialutbildad på just Volvo. Den personliga serviceteknikern är specialutbildad på Volvo, vet allt om din bil och kan svara på dina frågor. Via din Personliga Servicetekniker kan du dessutom boka service eller beställa andra tjänster.

Volvo Assistans fortsätter att gälla ett år, men helt utan kostnad tills dess att din bil är tio år när du gör Volvo Originalservice.

På BM Service vet vi hur viktig din bil är för dig, och därför ska du givetvis inte stå utan. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan Volvo under tiden, till ett förmånligt pris. Boka via din Personliga Servicetekniker samtidigt som du bokar Volvo Originalservice.