Volvo Verkstad Lund

Behöver du ta din Volvo till verkstad? Vi på BM bil och motorservice hjälper dig med din Volvo i Lund. Vi innehar en stor verkstad utanför Lund där vi kan serva din Volvo. Med lång erfarenhet och stor kunskap om bilar och framförallt märket Volvo kan vi erbjuda den bästa servicen för din bil. Allt för att du som kund ska känna förtroende för oss och vara nöjd. Bilen är alltid i trygga händer med våra proffsiga bilmekaniker. 

Oavsett vilket fordon man har kräver det underhåll såväl som service. Detta gäller självklart även Volvo bilar. Vi är ett Volvo närservice center som endast använder oss utav originaldelar från Volvo. Detta innebär att vi utför alla olika arbeten som även Volvo erbjuder. Förutom detta kan vi även hjälpa till med garantiarbeten. Vi tar emot Volvokortet som betalningsmetod. På så sätt kan du få bonuspoäng via betalningen med Volvokortet. 

Som en auktoriserad Volvoverkstad erbjuder vi originalservice. Detta innebär utöver originaldelar även att vi använder oss av metoderna och teknikerna som Volvo tagit fram. Volvo. Dessutom utförs alltid arbetet rationellt, professionellt och effektivt av en tekniker som känner till din Volvo bättre än någon annan.

Volvo Service 2.0

I servicen vi utför på verkstaden ingår uppdateringen till den senaste mjukvaran i Volvo Service 2.0. Detta är viktigt då Volvo ständigt förbättrar mjukvaran i bilarna. Exempel på funktioner eller system som kan optimeras genom senaste mjukvarustatus är klimatanläggningen, motorn, växlarna såväl som förarinformationen. Med Volvo service 2.0 får du alltid tillgång till en personlig servicetekniker. Den personliga serviceteknikern är specialutbildad på Volvo och kan svara på alla dina frågor. Du kan även via din personliga serviceteknikern boka service såsom att beställa andra tjänster. 

Kontakta oss för att ta din Volvo till verkstad så att den får den servicen den behöver i Lund idag!