Volvo Verkstad Skåne

Behöver du serva din Volvo på en verkstad? På BM bil och motorservice hjälper vi dig med din Volvo i Skåne. Vi servar din Volvo på vår stora verkstad i Lunds kommun i Skåne. Vi innehar bred kunskap och lång erfarenhet av att serva bilar och inte minst Volvo. Därmed kan vi erbjuda din bil den bästa servicen så att du som ägare kan känna dig trygg och nöjd. Hos oss är bilen är alltid i trygga händer, tack vare våra proffsiga bilmekaniker. 

Alla sorters fordon kräver underhåll såväl som service. Volvo bilar är därmed inte ett undantag. Då vi är ett Volvo närservice center använder vi oss endast av originaldelar från Volvo. Detta innebär även att vi utför alla typer av arbeten som även Volvo erbjuder. Samt hjälper vi gärna till med garantiarbeten. Vi har även möjligheten att ta emot Volvokortet som betalningsmetod. På så sätt kan du få bonuspoäng via betalningen med Volvokortet. 

Att vara en auktoriserad Volvoverkstad innebär självklart att vi erbjuder originalservice. Så utöver att använda oss av originaldelar så använder vi oss av metoderna och teknikerna som Volvo tagit fram. Dessutom utförs alltid arbetet rationellt, professionellt och effektivt av en tekniker som känner till din Volvo bättre än någon annan.

Volvo Service 2.0

I servicen vi utför på verkstaden ingår uppdateringen till den senaste mjukvaran i Volvo Service 2.0. Då Volvo ständigt förbättrar mjukvaran i bilarna är uppdateringen viktig. Exempel på funktioner eller system som kan optimeras genom senaste mjukvarustatus är klimatanläggningen, motorn, växlarna såväl som förarinformationen. Med Volvo service 2.0 får du alltid tillgång till en personlig servicetekniker. Den personliga serviceteknikern är specialutbildad på Volvo och kan därmed svara på dina olika frågor. Du kan även via din personliga serviceteknikern boka service såsom att beställa andra tjänster. 

Kontakta oss för att ta din Volvo till verkstad så att den får den servicen den behöver i Skåne idag!