Volvo verkstad Skåne

Vi utför alla arbeten som Volvo själva erbjuder i sitt utbud.  Här används endast originaldelar för Volvo och Renault. Hos oss kan ni få hjälp med såväl service som de flesta garantiarbeten. Vi är ett Volvo närservice center i Skåne. Som en Volvo verkstad Skåne kan vi stolt erbjuda er möjligheten att betala med Volvokort.

   volvokort Sveriges största bilägarkort har sedan 1984 gjort bilägandet enklare, billigare och roligare för över en miljon svenskar. Och även om namnet förvillar något, så gäller faktiskt Volvokortet för alla bilmärken.

lagar volvo bil

FRIA UPPDATERINGAR

Volvo förbättrar ständigt mjukvaran i bilarna. Därför ingår uppdateringen till den senaste mjukvaran i Volvo Service 2.0. Funktioner eller system som vi kan optimera genom senaste mjukvarustatusen är till exempel klimatanläggningen, motorn, växlarna och förarinformationen.*

*Uppdateringar finns för alla modeller från 1999 och framåt, förutom Volvo C70, S/V40 -04 och XC/V70 -00.

PERSONLIG SERVICETEKNIKER

Med Volvo Service 2.0 får du alltid en Personlig Servicetekniker, som är specialutbildad på Volvo, vet allt om din bil och kan svara på dina frågor. Via din Personliga Servicetekniker kan du dessutom boka service eller beställa andra tjänster.

VOLVO ASSISTANS

När du gör Volvo Originalservice fortsätter din Volvo Assistans att gälla ett år utan extra kostnad, till dess att din bil är tio år. Med Volvo Assistans får du hjälp vid driftstopp dygnet runt i alla väst-europeiska länder – med allt från däckbyte till betalt boende medan bilen repareras.

servar volvo bilen
Volvo service skåne

SERVICEHYRBIL

Det är en självklarhet för oss att du inte ska behöva vara utan bil, även om din egen är på service. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan Volvo under tiden, till ett förmånligt pris.

Boka via din Personliga Servicetekniker samtidigt som du bokar Volvo Originalservice.

KOM I KONTAKT

Kontakta oss när det passar dig.

Självklart kan du också välja en av de vanliga kontaktkanalerna, till exempel din Volvohandlare, din Personliga Servicetekniker, volvocars.se eller e-post. Flexibelt och bra!

Kontakta Volvo service Skåne

VOLVO ORIGINALSERVICE

En auktoriserad Volvoverkstad är den enda verkstad som garanterat kan erbjuda dig den unika kombinationen av Volvo Originaldelar, Volvometoder och tekniker som är specialutbildade i Volvo, av Volvo.

Denna kombination kallar vi Volvo Originalservice. På så vis förblir din Volvo en Volvo även i fortsättningen, inte minst vad gäller alla sina säkerhets- och kvalitetsegenskaper. Dessutom utförs alltid arbetet rationellt, professionellt och effektivt av en tekniker som känner din bil bättre än någon annan.

bilverkstad skåne