Husbil Service Lund

Vi på BM service finns för dig som söker efter service till din husbil i Lund. Oavsett vilket fordon man kör så krävs det att man lägger tid på underhåll och service.  Med en lång erfarenhet såväl som mycket kunskap om husbilar, kan du känna dig trygg med att vi sköter jobbet korrekt.

BM Service tar emot husbilar på upp till 8 meter långa. Vi innehar en expertis som man behöver för att utföra alla typer av åtgärder. Detta kan gälla för underhåll likaså service av hela din husbil.

 När tiden är inne för den årliga servicen av din husbil så kikar vi igenom allt och ser efter om vi behöver byta ut något. Vi säger alltid till om vi upptäcker något som vi inte tror kommer att hålla en hel säsong till. Vi är experter av att utföra alla typer av åtgärder som det finns behov av.

Lämna din husbil hos oss på service och lita därefter  på att vi utför den fackmässigt. Vi har även garantiservice vilket innebär att vi är godkända av generalagenten i Sverige till att sköta service av din husbil.  Du kan därmed vara säker på att stämpeln i serviceboken räknas. Vi har kunskaperna i att genomföra samma typ av service och reparationer som din bils märkesverkstad.

Vilken service utför vi?

Vi utför de flesta formena av service på din husbil. BM anpassar servicen utifrån din transportbil på såväl nya som äldre modeller. Nya transportbilar behöver vanligtvis mindre service, men för äldre transportbilar är det viktigt att försöka hålla bilens delar i bra skick och därmed minska på slitaget.

Vi på BM Service hjälper dig med alla möjliga reparationer som din husbil kan behöva. Allt från att serva bromsar, åtgärda skador som uppkommit vid krock, göra årsservice, fukttest såväl som åtgärda fuktskador. Bor du i Lund och behöver service till din husbil är du varmt välkommen till oss. 

Hos BM Services auktoriserade verkstad utför vi alla arbeten som din husbil kan behöva gällande reparation och service på husvagnar och husbilar, oavsett märke. 

OBS VI UTFÖR INGA REPARATIONER ELLER SERVICE I BODELEN ELLER OMBYGGNADSDELEN.