Vem är vi?

Vi på BM Service är grundade år 1967 av min käre far Rolf Nillson. Rolf hade en verkstad i vårt dubbelgarage på Killevägen, Genarp då jag var yngre. Jag har långa minnen med roliga såväl som lärorika dagar med far i garaget och trevliga kunder på besök.

Jag, Jonas Nilsson, lärde mig en massa av min far under åren och fortsätter att lära mig allt mer även nu då tiderna och bilarna ändras med framtiden.

 År 1973 byggde företaget den byggnad där idag bedriver verksamheten. Byggnaden har vi under åren byggt ut i två omgångar med personalutrymmen, däckverkstad, lager såväl som cisternrum.

Vid årsskiftet 2003/2004 gick hela bolaget över till mig – Jonas Nilsson. Jag har varit verksam i pappas bolag under en 10-årig period och har före denna period även varit verksam i Verdexa/Bilia-koncernen.

bil i natur

”Vi på BM Service tror på framtiden och drivs av att tänka långsiktigt.”

bm service verkstad

MILJÖ- & TRYGGHETSPOLICY

Som kund hos oss vet du att du gör ditt för miljön!
Vi är anslutna till FarligtEnkelt™, ett återvinningssystem i samarbete med Ragnsells för effektiv skrot-, kemikalie- och avfallshantering. Alla delar som går att återanvända eller återvinna på något sätt hamnar därefter i marknadsledet igen, antingen i samband med nyproduktion eller som renoverade reservdelar.

För att kunna säkerställa hög miljömedvetenhet använder vi produkter som är anpassade för ändamålet och som gör minsta möjliga påverkan. Våra lokaler är utrustade för att ta hand om både olja och likaså andra kemikalier på ett säkert sätt, både för miljön och vår personal. Vi är dessutom anslutna till de flesta försäkringsbolag för enklare hantering av skadeärenden. Vår personal blir utbildade och vi tillsätter efter behov.  Än så länge har vi inte stött på ett jobb som vi inte kunnat lösa.
Kan vi bli bättre? Då blir vi det.

Hos oss är du trygg – Din bil är vårt jobb