Husbil Service Skåne

Vi på BM service finns för dig som söker efter service till din husbil i Skåne. Husbilen är sommarens bästa vän och tar dig från punkt A till B bekvämt och bra, men även den behöver vård. BM Service ser till så att din husbil håller sig hel så att du kan semestra utan oro.  Vi sköter jobbet korrekt, vilket du kan försäkra dig på med våra många års erfarenhet.  Vi innehar en expertis som man behöver för att utföra alla typer av åtgärder. Detta kan gälla för underhåll likaså service av hela din husbil. Tänk på att vi tar emot alla husbilar under 8 meter. 

Lämna din husbil hos oss på service och lita därefter  på att vi utför den fackmässigt. Vi har även garantiservice vilket innebär att vi är godkända av generalagenten i Sverige till att sköta service av din husbil.  Du kan alltså luta dig tillbaka med vetskapen om att stämpeln i serviceboken räknas. Vi har kunskaperna i att genomföra samma typ av service och reparationer som din bils märkesverkstad.

För oss är det väldigt viktigt att du som kund blir nöjd och vill återkomma nästa gång. Vi har därför en hög servicekänsla som vi kombinerar med många år i branschen. Vi vill vara det självklara valet när du ska serva din husbil. 

Vilken service utför vi?

Vi på BM Service hjälper dig med alla möjliga reparationer som din husbil kan behöva. Allt från att åtgärda skador som kan uppstå vid en krock, till att serva bromsar. Vi gör även årsservice, såväl som åtgärdar fuktskador. Bor du i Skåne och behöver service till din husbil är du varmt välkommen till oss. 

Hos BM Services auktoriserade verkstad utför vi alla arbeten som din husbil kan behöva gällande reparation och service på husvagnar och husbilar, oavsett märke. 

OBS VI UTFÖR INGA REPARATIONER ELLER SERVICE I BODELEN ELLER OMBYGGNADSDELEN.