Transportbil Service Lund

På BM bil och motorservice erbjuder vi service av din transportbil eller hästbil i Lund. Med lång erfarenhet och kunskap av att serva transportbilar såväl som hästbilar. Därför erbjuder vi alltid ett väl utfört service arbete i vår bilverkstad. Vi strävar efter kvalité och effektivitet samt självklart att du som kund känner dig nöjd och trygg med oss. Vi tar emot alla Transportbilar samt Hästbilar upp till 8 meter långa.

På BM service har vi garantiservice vilket innebär att vi är godkända av generalagenten i Sverige till att sköta service av din transportbil eller hästbil. Detta innebär att du kan vara säker på att stämpeln i serviceboken räknas.

Underhåll & årlig service

Oavsett vilket fordon man har kräver det underhåll och service. Detta gäller självklart även transportbilar och hästbilar. En transportbil vanliga användningsområde är att transportera saker och föremål, därmed är slitaget stort. När du lämnar in din transportbil/hästbil till oss på årlig service så ska du veta att den är i goda händer och att servicen blir utförd fackmässigt.

När tiden är inne för den årliga servicen av din transportbil/hästbil så tittar vi igenom allt och ser efter om vi behöver byta ut något. Vi brukar säga till om vi upptäcker något som vi inte tror håller en hel säsong till. Vi är experter av att utföra alla typer av åtgärder som det finns behov av för underhåll och service av hela din transportbil/hästbil. 

Vad för service utför vi?

Vi utför all form av service på din transportbil eller hästbil. Där vi anpassar servicen utifrån din transportbil såväl nya som äldre modeller. Nya transportbilar behöver vanligtvis mindre service, men för äldre transportbilar är det viktigt att försöka hålla bilens delar i bra skick och därmed minska på slitaget. 

OBS VI UTFÖR INGA REPARATIONER ELLER SERVICE I BODELEN ELLER OMBYGGNADSDELEN.

Kontakta oss för service av din transportbil i Lund.