Transportbil Service Skåne

Vi på BM bil och motorservice erbjuder service av din transportbil eller hästbil i hela Skåne. Vi innehar stor kunskap och lång erfarenhet av att serva transportbilar såväl som hästbilar i Skåne. Därför erbjuder vi alltid ett väl utfört service arbete i vår bilverkstad. Vi strävar efter effektivitet och kvalité samt såklart även att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Vi tar emot alla transportbilar samt hästbilar upp till 8 meter långa.

På BM service har vi också garantiservice. Detta innebär att vi är godkända av generalagenten i Sverige till att sköta service av din transportbil såväl som hästbil. Därmed kan du vara säker på att stämpeln i serviceboken också räknas.

Underhåll & årlig service

Oavsett fordons typ så är underhåll och service en viktig del. Detta gäller självklart även transportbilar såväl som hästbilar. Transportbilens vanliga användningsområde är att transportera saker och föremål, därmed är slitaget stort. Vi erbjuder årlig service av ditt fordon så du när du lämnar in din transportbil/hästbil till oss ska veta att den är i goda händer och att servicen blir utförd fackmässigt.

När tiden är inne för den årliga servicen av din transportbil/hästbil tar vi en noga koll på allt och ser efter om vi kanske behöver byta ut något. Om så är fallet så brukar vi säga till, detta om vi upptäcker något som vi inte tror håller en hel säsong till. Vi är experter av att utföra alla typer av åtgärder som det finns behov av för din transportbil eller hästbils underhåll och service.

Vad för service utför vi?

Vi utför all form av service på hela din transportbil eller hästbil. Med en anpassad service utgår vi utifrån din transportbil såväl nya som äldre modeller. Detta skiljer sig åt då nya transportbilar behöver vanligtvis mindre service. Samtidigt som det viktigaste för äldre transportbilar är att försöka hålla bilens delar i bra skick och på så sätt minska på slitaget. 

OBS VI UTFÖR INGA REPARATIONER ELLER SERVICE I BODELEN ELLER OMBYGGNADSDELEN.

Kontakta oss för service av din transportbil i Skåne.